Компанія Sammic SL (Іспанія) розпочала свою бізнес-історію в 60-тих роках минулого сторіччя зі створення і виробництва механічних картоплечисток. Сьогодні Sammic всесвітньо відомий бренд на ринках професійного обладнання в сфері приготування їжі. Це сучасне високоякісне обладнання для оснащення ресторанів, кафе, барів, піцерій, і взагалі закладів громадського харчування і підприємств, що займаються зберіганням і реалізацією продуктів харчування.
Професійне обладнання під брендом Sammic можна поділити на такі чотири групи машин для:
Всі машини і аксесуари виготовляються зі спеціальних матеріалів, дозволених для вживання в харчовій промисловості, які пройшли відповідні клінічні дослідження і іспити.
Обладнання Sammic для оснащення ресторанів, кафе, барів, піцерій виробляється на заводі в містечку Азкойтія, яке заходиться в країні Басків (Gipuzkoa) на півночі Іспанії.
ПОСУДОМИЙНІ МАШИНИ (dishwashers) – це професійне комерційне обладнання для ресторанів, кафе, барів, піцерій, а також для кухні всіх підприємств громадського харчування приватного і державного секторів.
Асортимент посудомийних машин Sammic складається з 12-ти базових моделей серій GP, AX і UX, які мають свої модифікації за функціональними особливостями і за особливостями електроживлення.
Скломийні і посудомийні машини призначені для мийки (прання) склянок, келихів, глечиків, чашок, блюдець, тарілок, мисок, сковорід, каструль, металевих мисок, казанів, а також столових приборів.
Детальніше про посудомийні машини Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті, або на відео
ШОКОВІ ЧИЛЕРИ/МОРОЗИЛЬНІ КАМЕРИ (blast chillers/freezers) – це сучасне професійне комерційне обладнання для ресторанів, кафе, барів, піцерій, яке, як і вакуумні пакувальні машини, відноситься до групи обладнання для консервування продуктів (food preservation & Sous-Vide).
Асортимент шокових чилерів і морозильних камер Sammic складається з 10-ти базових моделей серії AT, які можуть охолоджувати до + 3⁰ С (від 75 до 90) кг продуктів, і заморожувати до̶ 18⁰ С (від 4,9 до 65) кг продуктів.
Шокові чилери і морозильні камери призначені для багатоденної ефективної підтримки якості продуктів, збереження поживних речовин і підвищення ефективності процесів приготування.
Спектр застосування: заморожена піца, свіжа паста, кондитерські вироби, гастрономія, морозиво, десерти, випічка і т.д.
Детальніше про шокові чилери і морозильні камери Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті, або на відео
КАРТОПЛЕЧИСТКИ (potato peelers) – це професійне комерційне обладнання для ресторанів, кафе, барів, піцерій, підприємств фаст-фуду, а також для кухні всіх підприємств громадського харчування. Воно відноситься до групи обладнання динамічного приготування (dynamic preparation).
Асортимент картоплечисток Sammic складається з 9-ти базових моделей серій M-5, PP, PPC, PI і PES, які мають одноразове завантаження (від 6 до 30) кг продукту і можуть обробляти (від 150 до 720) кг продукту за одну годину.
Картоплечистки Sammic можна використовувати також для обробки інших твердих овочів таких як морква, буряк, ріпа, корінь петрушки та ін. корнеплоди.
Детальніше про картоплечистки Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті, або на відео
МАШИНИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ОВОЧІВ (vegetable preparation machines) – це професійне комерційне обладнання для ресторанів, кафе, барів, піцерій, а також для кухні всіх підприємств громадського харчування. Воно відноситься до групи обладнання динамічного приготування (dynamic preparation).
Асортимент машин для приготування овочів Sammic складається з 7-ми базових моделей серії CA. Компактні апарати для приготування овочів дозволяють переробляти (від 50 до 350) кг продуктів за годину. Агрегати високопродуктивної серії HEAVY-DUTY можуть переробляти (від 150 до 1000) кг продуктів за годину.
Поле застосування - майже всі види твердих овочів як то морква, огірки, помідори, капуста, та ін.
Детальніше про машини для приготування овочів Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті, або на відео
МІКРОХВИЛЬОВІ ПЕЧІ (microwave ovens) – це професійне комерційне обладнання для ресторанів, кафе, барів, піцерій, а також для кухні всіх підприємств громадського харчування. Воно відноситься до групи обладнання для снек-барів і піцерій (snack bar & pizzeria).
Асортимент мікрохвильових печей Sammic складається з 5-ти базових моделей серій HM і MO. Це компактні мікрохвильові апарати з внутрішнім обсягом (17, 25 і 34) л, які оснащені одним чи двома магнетронами загальною потужністю 900, 1000 і 1800 Вт.
Всі мікрохвильові печі виготовлені з нержавіючої сталі і мають програмовані цикли розігріву в різних зручних в застосуванні версіях.
Детальніше про мікрохвильові печі Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті
ПЕЧІ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ПІЦИ (pizza ovens) – це професійне комерційне обладнання для піцерій, барів, фуд-кортів.
Вони відноситься до групи обладнання для снек-барів і піцерій (snack bar & pizzeria).
Асортимент печей для приготування піци Sammic складається з 10-ти базових моделей серії PO. Це професійні одно- і двокамерні печі з можливостю випікання від 2-х до 18-ти піц діаметром 320, 350 і 450 мм, які оснащені підігрівом для випікання потужністю (від 3200 до 26.400) Вт.
Поверхня для приготування піци виконана з вогнетривкого каменю кордієріту. Цей мінерал витримує температуру до 1000 °C.
Детальніше про печі для приготування піци Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті
ПЕЧІ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ШАУРМИ (gyros/kebab burners) – це професійне комерційне обладнання для фуд-кортів, вуличних шаурма/кебаб кафе і барів, а також для кафе азіатської кухні.
Вони відноситься до групи обладнання для снек-барів і піцерій (snack bar & pizzeria).
Асортимент печей для приготування донерів і шаурми Sammic складається з 3-х базових моделей серії AG (AG-20, A-30, AG-40).
Це професійні печі з 3-ма або 4-ма гріючими конфорками висотою 655 або 845 мм з можливостю виготовлення (від 20 до 35) кг готового продукту (донерів, шаурми, кебабу).
Печі вироблені з нержавіючої сталі, мають електричну потужність 8100 і 10.800 Вт.
Детальніше про печі для приготування донерів і шаурми Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті
КОМЕРЦІЙНІ ТОСТЕРИ (toasters) це професійне комерційне обладнання для ресторанів, кафе, барів. Ідеально підходять для сервірування сніданку в готелях, їдальнях, офісах, буфетах.
Тостери відносяться до групи обладнання для снек-барів і піцерій (snack bar & pizzeria).
Асортимент комерційних тостерів під брендом Sammic складається з 4-х базових моделей двох серій: TP (TP-100; TP-200) і ST (ST-22; ST-33).
Це професійні тостери з можливостю виготовлення (від 120 до 900) тостів розміром 45 або 65 мм за годину. Електричні тостери серії TP мають горизонтальне завантаження. Електричні тостери серії ST – це тостери конвеєрного типу.
Детальніше про професійні тостери Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті
СПІРАЛЬНІ ТІСТОМІСИЛКИ (spiral dough mixers) це професійне комерційне обладнання для ресторанів, кафе, барів. Ідеально підходять для підприємств харчування, таких як піцерії, пекарні, булочні, які пов’язані з випіканням хлібопродуктів з тіста.
Тістомісилки відносяться до групи обладнання для снек-барів і піцерій (snack bar & pizzeria).
Асортимент комерційних тістомісилок під брендом Sammic складається з 6-ти базових моделей серій DM, DME, SM.
Це професійні тістомісилки з ємністю бака замісу (від 10 до 75) л і завантаженням сухого борошна (від 5 до 40) кг. Електрична потужність може складати (від 370 до 2600) Вт.
Детальніше про професійні тістомісилки Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті, або на відео
СОКОВИЖИМАЛКИ (multi juicers) це професійне комерційне обладнання для ресторанів, кафе, барів. Ідеально підходять для сервірування сніданку в готелях, їдальнях, офісах, буфетах.
Соковижималки відносяться до групи обладнання для снек-барів і піцерій (snack bar & pizzeria).
Асортимент комерційних соковижималок під брендом Sammic складається з 3-х базових моделей двох серій: LI (LI-240; LI-400) і LL (LL-60).
Це професійні соковижималки з можливостю виготовлення (від 25 до 30) літрів різноманітних соків за годину. Електричні соковижималки LI і LL споживають (від 240 до 400) Вт електроенергії і виконані в сучасному компактному дизайні з вагою 4,2 (LI-240) кг, 7,2 (LL-60) кг і 14 (LI-400) кг.
Детальніше про печі для приготування донерів і шаурми Sammic ви можете дізнатися на офіційному сайті